maak-een-afspraak-wowtrenmedia-creatief-agentschap-hasselt-down

All-in-one
Creative (Digital) Hub

Make een online afspraak 👍

Geef even mee waar je het wil over hebben en wanneer het jou past om samen af te spreken. Vervolgens leg je jouw meet and greet vast via onze afspraken planner hieronder. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Tot binnenkort ?

Laden...

Skills 👊

Een Zwitsers zakmes dat jouw merk (nog sneller) laat groeien ? It’s right here !

100%
Editorial | Copywriting | Creative storytelling | SEO
Copywriting is meer dan wervende teksten en flitsende slogans. Copywriting is storytelling over jouw merk. SEO-copywriting ook . Copywriting die gebruik maakt van Search Engine Optimization (SEO) om je online verhaal zichtbaar te maken, lees om een hogere Google ranking te bereiken. SEO-optimalisatie ook. Beschouw ons op dat vlak als een huishoudmerk. Redactioneel verzorgen, content marketing, SEO-copywriting, branded journalism, technical writing, advertorials... In woord en beeld. Kortom, gepassioneerde storytelling die mensen doet verlangen naar jouw verhaal of merk. In no time ben je een love brand.
100%
Brand Experience | Content Marketing | Media Strategy
Elk merk zou vandaag moeten denken als een mediabedrijf. Het verdienmodel van een mediabedrijf is rechtstreeks afhankelijk van de aandacht van het publiek. Jouw merk is net hetzelfde. Klanten / investeerders hebben vandaag een nieuw niveau van controle over hoe, wanneer en waar je de toelating krijgt om hun aandacht te vragen. Dat doen wij samen met jou voor: pitch decks, branding, growth hacking en value props. Wij maken samen met jou een unieke story die mensen verleidt en overtuigt. Of je nu ramen profitable bent of een scaleup die haar zichtbaarheid wil versterken: wij bedenken samen met jou de visie die je nodig hebt om jouw merkzichtbaarheid te (verder) versterken.
100%
Coaching | Workshops | Lezingen
Vaak heb je een uitstekend idee waar je met je merk naartoe wil maar heb je toch nog even een extra zetje nodig. Een sparring partner die met jou honderduit kan praten over media, merken en visibiliteit. En hoe je die dingen allemaal perfect met mekaar kan rijmen. En die je op dat vlak ook kan begeleiden om de juiste dingen te doen op het juist moment. Of misschien wil je wel als team je licht opsteken rond storytelling en branding en hoe je zo de nodige resultaten kan bereiken die van jouw merk een sterk merk maken. Yes !!! Let's go there.
100%
CMS | E-commerce
Wist je dat zowat één op drie websites wereldwijd vandaag draait op WordPress ? Het goede nieuws: WordPress is ons ding. Voor ons is WordPress de heilige graal om een pittige, interactieve en verslavende gebruikerservaring te creëren met alle toeters en bellen. Het is open (source), budgetvriendelijk, schaalbaar en je kan er zowat alles mee bereiken wat je wil, de setup van een veilige, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing incluis. Wil je een website maken of een website laten maken, een website bouwen, website laten bouwen of een website ontwerpen ? Dan weet je ons te vinden.

Wall of Fame ✌️

(Some) Stuff we work(ed) on

Testimonials 🗣

Word of mouth

"I love these guys. Ze zijn warm en gefocust op de persoon achter de klant en dat is enkel een meerwaarde bovenop hun exceptionele vaardigheden in de business.  Attitude en aptitude zijn alles. Punt, andere lijn. WOW* Trend Media heeft beide."

Ann Lomans
CEO, Media Agency

"Deze jarenlange samenwerking met WOW* Trend Media is uitstekend. Ze zijn snel, altijd op tijd met een maximum aan return, steevast to the point, trendy en snel vooruit. Het is dan ook steevast soepel samenwerken met deze mensen. De samenwerking heeft mijn bedrijf mee helpen in een goede richting te sturen."

Tom Rogiers
CEO, Publishing Company

"Creativity is a wild mind and a disciplined eye." (Dorothy Parker)

"We hebben beroep gedaan op de diensten van WOW* Trend Media van bij de opstart van ons merk. Bovenop het feit dat ze hun missie volledig en succesvol volbrengen, spelen ze een perfecte rol als onze partner terwijl ze hun knowhow waar mogelijk delen om ons zo te helpen onze objectieven te bereiken."

 

Eric Dhönert
CEO, Luxe industrie

"Telkens ik WOW* Trend Media contacteer met om het even welke mediavraag, genereren ze altijd een maximum aan return. Mijn klanten zetten behoorlijk wat druk maar dankzij partners als WOW* Trend Media ben ik altijd zeker dat ik de noodzakelijke coverage heb om mijn klanten tevreden te stellen. Op die manier is iedereen blij."

Marion Flipse & Partners
CEO, Media Agency

Een aantal super klanten 🙌

They’re awesome

lezingen-media-workshops-keynote-merlkidentiteit

4 goede redenen waarom WOW* Trend Media perfect is voor jou !

Aandachtig lezen aub !

Co-creation is key

Co-creation is een fantastisch iets. Je bouwt, innoveert en groeit samen dankzij de input van je klanten en ons. Dat is een goede zaak, toch ? Zoek niet naar iemand om al je problemen op te lossen maar zoek wel naar iemand die je er niet alleen laat doorheen gaan.  Je kan gerust zijn: wij laten jou niet alleen op weg gaan. 

We get things going

Wij combineren creativiteit en positiviteit, met karrenvrachten. Positieve energie zet dingen in gang. Positiviteit is geen new age ding, het kan worden gemeten in een hoger niveau van motivatie binnen een team | project, een grotere tevredenheid, meer groepsactiviteiten, minder stress en een hechte band waarbinnen de vooropgestelde objectieven worden bereikt.

We deliver

Creativiteit is iets ongelooflijks. Het is het startpunt van elk groots (business) idee.  Maar creativiteit een stapje verder brengen en omzetten naar productiviteit is de sleutel tot succes. Pure creativiteit transformeren in messcherpe objectieven en overeenkomstige resultaten, dat is voor ons een absolute gelukzaligheid.

Things don't just happen

Het creatieve proces komt niet zomaar aanwaaien. Je hebt een omgeving nodig die aanzet tot creatief denken en stimuleert om verder te gaan.  Achter elk creatief succesverhaal vind je een groots team, een groep van mensen die mekaar naar een hoger niveau tillen. Geïnspireerd zijn door ideeën van anderen genereert doorgaans nog betere ideeën. Wij passen alvast perfect in dat plaatje.

No fancy promises. 14 years of experience. How about that ?

Trust & embrace WOW* Trend Media 😉

We willen niet opscheppen. Wij verkiezen dat onze klanten dat voor ons doen. Maar wij verstaan onze business omdat we er gepassioneerd mee bezig zijn. We zitten niet te wroeten. Het is als een tweede natuur voor ons. Laat ons zien waar je mee zit en wij gaan ermee aan de slag. Uiteraard sta jij aan het roer, bij elke stap.

Hey, that's me ! 🙂

Geen cv hier. Wij verkiezen om samen te komen met jou, om spannende verhalen | projecten te delen, om te praten | te brainstormen over jouw objectieven en om te zien of we daar samen dingen kunnen realiseren. Ok, een aantal sleutelwoorden over mezelf: creative strategist . positief . go-getter . team gedreven . creatieve duizendpoot . koffie & Oreo koekjes . doelgericht . Wil je samenkomen voor een creatieve ontmoeting en zien wat we zij aan zij kunnen bewerkstelligen ? Stuur me dan een e-mail:pascal(@)wowtrendmedia.be

Hire us for your next (creative) project 🙂

Je kan het paard naar de drinkplaats brengen maar je kan het niet verplichten om te drinken. Met andere woorden: nu is het aan jou om contact op te nemen. Voor alle duidelijkheid: we vergelijken je niet met een paard maar wat we willen zeggen: indien je geïnteresseerd bent, ietwat geprikkeld over wat je hier hebt gelezen of gezien vul dan even heel kort je gegevens hier in en druk op de 'send' knop. We hopen snel van je te horen zodoende dat we eens kunnen samenzitten voor wat creatieve brainstorming.

“You see things and you say: Why? But I dream things that never were and I say: Why not?” (George Bernard Shaw)

Laden...